Sikom GSM ECO Comfort

Sikom GSM ECO Comfort
El.nr
64 311 00
Pris: 
Kr 3.490,- inkl mva

GSM ECO-Comfort er en svært fleksibel styringsenhet som har stor kapasitet. Den kan styre inntil 64 trådløse enheter og dekker alt fra trådløse stikkontakter, releer i sikringskapet, trådløse romtermostater og et bredt spekter av detektorer. Den har like funksjoner som ECO Controller, men er beregnet for montering på vegg. GSM ECO-Comfort har antennekontakter, slik at du kan bytte ut antennene for bedre signal-mottak. 

Fjernstyring av panelovner

Glamox panelovner i 3001-serien og Beha panel- og glassovner av type P og L produsert fra august 2005 kan styres ved å montere en styreplugg som kommuniserer trådløst.

Glamox: http://www.sikom.no/nb/produkter/eco-glamox-receiver

Beha: http://www.sikom.no/nb/produkter/eco-beha-receiver

For å fjernstyre andre typer panelovner, er det enklest å benytte seg av ECO Node, som er en trådløs stikkontakt. Noden meldes enkelt inn i sentralen slik at disse kan snakke sammen. Du plasserer noden der du ønsker, kobler til panelovnen og kan dermed styre ovnen. Ønsker du å temperaturstyre noden, det vil si veksle mellom en spare- og en komfortemperatur, trenger du en temperaturføler av typen Node temperatursensor 10 cm i tillegg. 

Fjernstyring av varmekabler

For å fjernstyre varmekabler, trenger du i tillegg til GSM ECO-Comfort en eller flere av våre trådløse romtermostater, ECO Termostat SI-4 10A eller ECO Termostat SI-4 16A. Man kan selv velge en sparetemperatur og komforttemperatur mellom 5 og 40 grader. Termostaten kan benytte medfølgende gulvføler eller innbygd romføler. Romtermostaten må monteres av en autorisert elektriker. Termostaten meldes inn i sentralen og dermed er også denne fjernstyrbar. 
 

Fjernstyring av en hel varmekurs

Har du behov for å styre en hel kurs anbefaler vi at du bruker releet ECO Relay montert i sikringskapet. Dermed kan du styre hele kursen. I kombinasjon med kablet Temperatursensor 8m fra sikringsskapet og ut til rom kan relèet brukes som en termostat lar deg enkelt veksle mellom spare- og komforttemperatur. ECO Relay monteres i sikringskapet og skal monteres av en autorisert elektriker.

 

Bryterstyring eller spare / komfort

Alle trådløse stikkontakter og relèer kan brukes som bryter (AV/PÅ). Ved å koble til temperaturfølere, kan de brukes som termostater som veksler mellom spare- og komforttemperatur. Hvilke temperaturer den skal styre etter bestemmer du selv og kan settes individuelt for hver trådløse enhet. 
ECO Termostat SI-4 16A , ECO Termostat SI-4 10A og Glamox Receiver kan ikke slås helt av, men kan benyttes med spare- og komforttemperatur og justeres ned til 5 grader sparetemperatur som laveste nivå. 

Dette i kombinasjon med muligheten for å legge inn ukeprogram gjør den velegnet for bruk i både hytte og bolig. På hytta kan du dermed opprettholde en lav grunnvarme når du ikke er der og i boligen kan varmen automatisk gå i sparemodus når du er på skole eller jobb. 

Med innebygd batteri blir du også varslet ved strømbrudd. 

Utbygging av GSM ECO-Comfort

GSM ECO-Comfort har store utbyggingsmuligheter. Med innebygd radio kan enheten bygges ut med opptil 64 trådløse enheter. Av tilbehør finner du plugger for styring av panelovner, termostater for styring av varmekabler i gulv, relèer for styring av hele strømkurser og detektorer som sørger for at du får beskjed hvis noe skulle skje. 
 

Fjernstyring av GSM ECO-Comfort

For at du som kunde ikke må låse deg til en leverandør av styringstjenester har du to muligheter for fjernstyring av enheten: 

1) App-styring via SikomLiving
2) SMS-styring via ditt eget SIM-kort. 

Med GSM ECO-Comfort kan du enkelt komme i gang med den nye app-styringen fra oss 

Last ned SikomLiving-appen på telefonen fra App Store eller Google Play 
1) Tast inn verdikoden som følger med produktet 
2) Styr i vei. 
3) SikomLiving SIM-kort er ferdig montert.
 

Innhold i pakken

1 stk GSM ECO-Comfort 
1 stk Strømadapter

Lagerføres hos

Tilleggsutstyr:

Andre kunder kjøpte:

ECO Node

ECO Node er en trådløs stikkontakt som fjernstyres gjennom våre sentralenheter. Den har et innebygd 16A / 3600W relé og egner seg godt til å fjernstyre panelovner eller andre elektriske produkter med stikkontakt.
Kr 590,- inkl mva
Sikom Node Temperaturøler

Node temperatursensor 10 cm

10 cm lang temperaturføler med plugg for bruk sammen med ECO Node.
Kr 199,- inkl mva
Sikom Trådløs PIR-detektor

Trådløs PIR-detektor

Sikom Trådløs PIR-detektor er enkel å montere da man ikke trenger å trekke frem kabler. En enkel måte skaffe seg en innbruddsalarm på. Passer både i hytter og hus.

Kontakt oss på telefon: +47 74 08 59 60 for spørsmpål om dette produktet.

Kr 1.150,- inkl mva
Pris: 
Kr 2.792,-

Sign up for our newsletter