Eventyret startet i 1997

Den 4 september 1997 ble Sikom AS stiftet i Levanger av gründere og hovedaksjonærer Jostein Gjermstad og Rainer Matthiesen. Begge hadde fartstid i elektronikkbransjen fra tidlig på 80-tallet og hadde alle forutsetninger til å lykkes.

Siden den tid har Sikom AS vært en ledende aktør i utvikling av fjernstyrt elektronikk via både faste telefonlinjer, personsøkertjenesten og GSM nettet. Og prosjektene har vært mange, alt fra kjøl-frys, gatelys, badstuover, styring av trafikkskilt og ventilasjon. 

Det tok ikke lang tid før hyttemarkedet kom i søkelyset og ressursene ble satt inn for å lage gode ring hytta varm løsninger etter datidens standard. I dag viser det seg at dette var en riktig satsning og over 80.000 hytteeiere har valgt en ring hytta varm løsning fra Sikom.

Gjennom de første 20 årene skal vi ikke legge skjul på at noen år har vært virkelig gode mens andre ikke har vært så mye å skryte over. 

Våren 2010 vokste Sikom AS seg ut av kontorlokalene i Levanger og flyttet inn på VIP-senteret på Verdal der kontorene også er i dag.

I 2014 kom det inn nye hovedaksjonærer med visjoner om å dra selskapet videre inn i fremtiden. Det ble etablert en egen skytjeneste (Sikom Cloud Service) som gjorde enda lettere for kundene å styre og å ha oversikten over utstyret sitt.

I dag er både faste telefonlinjer og personsøkernettet historie, men GSM nettet er her fremdeles og utviklingen går videre med 4G/5G fokus samtidig som vi hele tiden har fokus på bruksopplevelsen gjennom appene MinHytte og SikomLiving.

Sikom AS har levert gode produkter i 20 år og vi kommer til å levere gode produkter og tjenester i 20 år til.

 

 
Kategori: 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Sikker betaling

Velger du å kjøpe varer gjennom vår nettbutikk kan du være trygg på at dine betalingsopplysninger er alltid beskyttet med krypteringsteknologi.

Rask, fleksibel levering

Vi tilbyr alle postens leverings- alternativer samt henting i butikk.

Support og kjøpshjelp

Med over 20 års erfaring med varmestyring har våre dyktige medarbeidere nødvendig kunnskap til å hjelpe deg med det du lurer på.