Den første snøen

En del hytteeiere på fjellet har allerede vært i kontakt med den første snøen og mange sier sikkert at den kom som julekvelden på kjerringa, svært overraskende. Hos andre så bringer den frem en barnslig glede og man må bare ut å leke litt.

En ting er helt sikkert, det kommer mer. Et gammelt ordtak sier at snøen skal komme og gå syv ganger før den endelig legger seg for vinteren. Dette gir oss fremdeles tid til å forberede hytta til vinteren. Hver dag sender vi i Sikom ut ring hytta varm utstyr til elektrikere og privat personer over hele landet slik at hyttene kan "ringes" varme. Sannheten er at det er få som ringer hytta varm i dag, de "apper" hytta varm er vel mere korrekt å si.

Det er bestandig hyggelig å få tilbakemeldinger fra kundene våre og veldig mange poengterer at de bruker hytta mye mer etter at de har installert en ring hytta varm løsning fra oss enn før. Grunnen er ganske enkel; de syntes det var hustrig å komme frem til den kalde hytta og mange sier at når hytta endelig ble varm var det på tide å dra hjem igjen.

Ring hytta varm er noe vi kan og noe vi har lang erfaring med. Siden 1997 har vårt utstyr blitt installert i over 78.000 norske hytter. Kanskje vi kan hjelpe deg også?

Kategori: 

Sentralenheter egnet for Ring Hytta Varm

64 311 00 GSM Eco Comfort​

GSM Eco Comfort er en svært fleksibel styringsenhet som har stor kapasitet. Den er beregnet for veggmontasje.

Den kan styre inntil 64 trådløse enheter og dermed passer den til de aller fleste hyttene i norge. Innebygd batteri sørger for at du blir varslet ved strømbrudd og når strømmen kommer tilbake. Eksterne antenner gjør det enkelt å forbedre både radio og GSM mottak hvis nødvendig.

Anbefales til ettermontering og gjør-det-selv installasjoner.
64 311 14 GSM Eco Controller

GSM Eco Controller er en svært fleksibel styringsenhet som har stor kapasitet. Den er beregnet for montering på DIN-skinne i sikringskapet.

Den kan styre inntil 64 trådløse enheter og dermed passer den til de aller fleste hyttene i norge.

Innebygd batteri sørger for at du blir varslet ved strømbrudd og når strømmen kommer tilbake. Eksterne antenner gjør det enkelt å forbedre både radio og GSM mottak.

Anbefales til nybygg.

SikomLiving appen gjør mobiltelefonen til fjernkontrollen

Sentralenhetene har ferdig monterte sim-kort fra oss og de er klargjort for styring via app. SikomLiving appen gir deg:

  • 3 mnd gratis prøveperiode
  • 3 forskjellige abonnement å velge mellom
  • Ingen skjulte brukskostnader
  • Ingen skjulte etableringsgebyr
  • En løsning som er enkel å bruke
  • Mulighet for flere brukere på samme utstyr
  • Ingen faktura, betaling skjer i appen

Selv om vi monterer egne sim-kort i våre produkter kan du bestandig velge om du vil bruke våre styringstjeneste eller om du vil bruke ditt eget sim-kort for sms-styring. Vi gir deg frihet til å velge.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Sikker betaling

Velger du å kjøpe varer gjennom vår nettbutikk kan du være trygg på at dine betalingsopplysninger er alltid beskyttet med krypteringsteknologi.

Rask, fleksibel levering

Vi tilbyr alle postens leverings- alternativer samt henting i butikk.

Support og kjøpshjelp

Med over 20 års erfaring med varmestyring har våre dyktige medarbeidere nødvendig kunnskap til å hjelpe deg med det du lurer på.