Høstjakta er i gang

Vi er en nasjon med jegere og rypejakta er for mange selve høydepunktet. Det er det for meg også, jeg ser frem til disse dagene på fjellet. Selv om rypebestanden ikke er helt å skryte av så ser jeg frem til å ta med bikkja og hagla til fjellet.

For meg handler det ikke om antall ryper som blir hengt på sekken, men om opplevelsen. Det er noe eget ved å se bikkja tråle seg gjennom terrenget på søken etter fugl. Jeg blir like fascinert hver gang, det er en ekte arbeidsglede i blikket hennes. Det er dette hun er skapt for.

Det som er spesielt med å gå på rypejakt er at man er ute i naturen når den er på sitt aller vakreste. Høstfargene har kommet og det lyser i gult løv og røde museører over alt. 

Man vet ikke helt hvor turen går, det er avhengig av terreng, vind og ikke minst hvor rypene er. Dette fører meg inn i terreng jeg ikke bruker daglig og som er utenfor alt av oppmerkede stier. Det er en flott måte å oppdage nye områder på.

Uten mat og drikke duger helten ikke er det noe som heter og for meg er det viktig med lange gode pauser underveis hvor både jeg å bikkja kan hente oss inn igjen. Det å dele matpakka med bikkja er en selvfølge. Etter maten pleier hun å krype inntil meg å ta en velfortjent lur. Er været godt blir det en liten dupp for meg også.

Utpå ettermiddagen setter vi kursen tilbake til hytta og det er godt å tenke på at min GSM Eco Comfort holder kontroll på både panelovner og varmekabler slik at vi bare kan skli ned i godstolen og bare nyte jegerlivet på hytta.

 
Kategori: 

Sentralenheter egnet for Ring Hytta Varm

64 311 00 GSM Eco Comfort​

GSM Eco Comfort er en svært fleksibel styringsenhet som har stor kapasitet. Den er beregnet for veggmontasje.

Den kan styre inntil 64 trådløse enheter og dermed passer den til de aller fleste hyttene i norge. Innebygd batteri sørger for at du blir varslet ved strømbrudd og når strømmen kommer tilbake. Eksterne antenner gjør det enkelt å forbedre både radio og GSM mottak hvis nødvendig.

Anbefales til ettermontering og gjør-det-selv installasjoner.
64 311 14 GSM Eco Controller

GSM Eco Controller er en svært fleksibel styringsenhet som har stor kapasitet. Den er beregnet for montering på DIN-skinne i sikringskapet.

Den kan styre inntil 64 trådløse enheter og dermed passer den til de aller fleste hyttene i norge.

Innebygd batteri sørger for at du blir varslet ved strømbrudd og når strømmen kommer tilbake. Eksterne antenner gjør det enkelt å forbedre både radio og GSM mottak.

Anbefales til nybygg.

SikomLiving appen gjør mobiltelefonen til fjernkontrollen

Sentralenhetene har ferdig monterte sim-kort fra oss og de er klargjort for styring via app. SikomLiving appen gir deg:

  • 3 mnd gratis prøveperiode
  • 3 forskjellige abonnement å velge mellom
  • Ingen skjulte brukskostnader
  • Ingen skjulte etableringsgebyr
  • En løsning som er enkel å bruke
  • Mulighet for flere brukere på samme utstyr
  • Ingen faktura, betaling skjer i appen

Selv om vi monterer egne sim-kort i våre produkter kan du bestandig velge om du vil bruke våre styringstjeneste eller om du vil bruke ditt eget sim-kort for sms-styring. Vi gir deg frihet til å velge.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Sikker betaling

Velger du å kjøpe varer gjennom vår nettbutikk kan du være trygg på at dine betalingsopplysninger er alltid beskyttet med krypteringsteknologi.

Rask, fleksibel levering

Vi tilbyr alle postens leverings- alternativer samt henting i butikk.

Support og kjøpshjelp

Med over 20 års erfaring med varmestyring har våre dyktige medarbeidere nødvendig kunnskap til å hjelpe deg med det du lurer på.