Spesialisten siden 1997

Gjennom årenes løp har vi i Sikom hjulpet over 78.000 hytteeiere med å komme frem til en ferdig oppvarmet hytte. Og tilbakemeldingene er udelt positive. Vi ønsker å hjelpe flere hytteeiere med å få den velkomsten de fortjener når de kommer på hytta, en ferdig oppvarmet hytte.

Vi vet at alle hytter er forskjellige og har forskjellige behov, og derfor har vi et bredt utvalg av utstyr slik at vi har en løsning for de aller fleste. Under finner du 2 løsninger for å styre panelovner, men vi har også gode løsninger for å styre varmekabler. I tillegg har vi utstyr for både brann- og innbruddsalarm.

Panelovner har vi en lang tradisjon for å bruke på hytter og fritidshus i Norge. De gir en veldig god varme og de finnes i mange forskjellige størrelser. Hvor mange og hvor store panelovner du trenger avhenger av hvor godt hytta er isolert, hvor mange vinduer rommene har, og selvsagt hvor stort areal du skal varme opp.

Når du skal finne ut hvor mye varme et rom trengere kan man ta utgangspunkt i 60-80 watt per kvadratmeter. Det vil si at en ovn på 600 watt er godt nok for et rom på 10 kvadratmeter. 

Både alder på hytta og hvor i landet den ligger vil ha betydning. På helt nye hytter kan man godt regne 60 watt per kvadratmeter, mens man på gamle hytter (fra 50-60-70 tallet) bør man legge 70-100 watt per kvadratmeter til grunn. 

Generelt er det bedre med for stor enn for liten ovn, den bruker uansett ikke mer strøm enn nødvendig. Dessuten er det en fordel å bruke flere små ovner enn én stor fordi flere ovner gir bedre varmefordeling i rommet. Ideelt sett bør du ha én ovn under hvert vindu for å unngå kaldras fra vinduene.

 

Egen plug-in modul for Beha Panelovner

64 311 13 Eco Beha Receiver

ECO Beha Receiver er en plug-in modul til panelovnene fra norske Beha Elektro. Den plugges rett i ovnen og gir deg mulighet til å både sentral- og fjernstyre panelovnen mellom: Komforttemperatur, Nattsenking og Sparetemperatur. 

All styring tar utgangspunkt i temperaturhjulet på ovnen.

ECO Beha Receiver passer til alle BEHA panelovner av type P og L produsert fra august 2005 og gjør det lett å oppgradere en eksisterende BEHA ovn til en fjernstyrt panelovn på hytta. Les mer.

Trådløs stikkontakt for panelovner med støpsel

64 311 24 Eco Node

ECO Node er en trådløse stikkontakt som brukes for å styre panelovner eller andre elektriske apparater. ECO Node er en fjernstyrt bryter som veksler mellom AV og PÅ. Enten så slipper den strøm gjennom eller så gjør den det ikke. Akkurat som en lysbryter. 

Kobler man til en temperaturføler så endrer ECO Node seg fra en bryter som veksler mellom AV og PÅ til en termostat som veksler mellom Spare- og komforttemperatur. Du bestemmer selv hva disse temperaturverdiene skal være. ECO Node kan du montere selv. Les mer.

Nå ønsker vi bare å komme i kontakt med deg som er lei av å komme frem til en kald og rå hytte. 

Kategori: 

Sentralenheter egnet for Ring Hytta Varm

64 311 00 GSM Eco Comfort​

GSM Eco Comfort er en svært fleksibel styringsenhet som har stor kapasitet. Den er beregnet for veggmontasje.

Den kan styre inntil 64 trådløse enheter og dermed passer den til de aller fleste hyttene i norge. Innebygd batteri sørger for at du blir varslet ved strømbrudd og når strømmen kommer tilbake. Eksterne antenner gjør det enkelt å forbedre både radio og GSM mottak hvis nødvendig.

Anbefales til ettermontering og gjør-det-selv installasjoner.
64 311 14 GSM Eco Controller

GSM Eco Controller er en svært fleksibel styringsenhet som har stor kapasitet. Den er beregnet for montering på DIN-skinne i sikringskapet.

Den kan styre inntil 64 trådløse enheter og dermed passer den til de aller fleste hyttene i norge.

Innebygd batteri sørger for at du blir varslet ved strømbrudd og når strømmen kommer tilbake. Eksterne antenner gjør det enkelt å forbedre både radio og GSM mottak.

Anbefales til nybygg.

SikomLiving appen gjør mobiltelefonen til fjernkontrollen

Sentralenhetene har ferdig monterte sim-kort fra oss og de er klargjort for styring via app. SikomLiving appen gir deg:

  • 3 mnd gratis prøveperiode
  • 3 forskjellige abonnement å velge mellom
  • Ingen skjulte brukskostnader
  • Ingen skjulte etableringsgebyr
  • En løsning som er enkel å bruke
  • Mulighet for flere brukere på samme utstyr
  • Ingen faktura, betaling skjer i appen

Selv om vi monterer egne sim-kort i våre produkter kan du bestandig velge om du vil bruke våre styringstjeneste eller om du vil bruke ditt eget sim-kort for sms-styring. Vi gir deg frihet til å velge.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Sikker betaling

Velger du å kjøpe varer gjennom vår nettbutikk kan du være trygg på at dine betalingsopplysninger er alltid beskyttet med krypteringsteknologi.

Rask, fleksibel levering

Vi tilbyr alle postens leverings- alternativer samt henting i butikk.

Support og kjøpshjelp

Med over 20 års erfaring med varmestyring har våre dyktige medarbeidere nødvendig kunnskap til å hjelpe deg med det du lurer på.