Vi samarbeider med Glamox Heating

Sikom ECO Glamox ReceiverGlamox Heating har i en år rekke levert panelovner av god kvalitet til det norske markedet og derfor var naturlig for oss å innlede et samarbeid om styring og kontroll av panelovnene til Glamox. Med plug-in modulen Sikom ECO Glamox Receiver vil du ha full kontroll med ovnen lokalt og fra din smarttelefon. 

ECO Glamox Receiver passer til Glamox 3001 serien av panelovner som er laget for bruk i hjem og næringsbygg. Ovnen har minimal støvforbrenning på grunn av stor kjøleflate på elementet. Den har ingen skarpe kanter og en glatt og holdbar overflate. Ovnen er dobbeltisolert og sikret mot overoppheting.

 

Sikom gjør styring av Glamox panelovner enkelt.

Appene MinHytte og Sikom Living tilfører enkelhet og smartness til både bruk og programmering av plug-in modulen. Gjennom svært enkle å bruke skjermbilder i appene har du bestandig full kontroll og kan enkelt gjøre de nødvendige endringer.

Behovet for varme varierer fra hus til hus. Vi står opp til forsjellige tider, vi jobber til forskjellige tider og vi har ulike fritidsaktiviteter. Derfor må det være enkelt å tilpasser varmen til ditt behov. Det har vi klart gjennom ukeprogrammet i appene. 

Vi har fokusert på å gjøre det så enkelt som mulig for deg å både sette opp ukeprogram for varme og å endre det. Slik at det passer nettopp deg og din bolig.

Plug-in modulen ECO Glamox Receiver passer til alle våre ECO sentralenheter. 

 

 

ECO Glamox Receiver

ECO Glamox Receiver

Eco Glamox Receiver er en plug-in modul for panelovnene i 3001-serien fra Glamox Heating. Med ECO Glamox Receiver i kombinasjon med en sentral med trådløs styring fra Sikom, har du full kontroll og styrer ovnstemperaturen rett fra våre apper.
Kr 990,- inkl mva

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Sikker betaling

Velger du å kjøpe varer gjennom vår nettbutikk kan du være trygg på at dine betalingsopplysninger er alltid beskyttet med krypteringsteknologi.

Rask, fleksibel levering

Vi tilbyr alle postens leverings- alternativer samt henting i butikk.

Support og kjøpshjelp

Med over 20 års erfaring med varmestyring har våre dyktige medarbeidere nødvendig kunnskap til å hjelpe deg med det du lurer på.