Ring Hytta Varm - Sikkerhet og overvåkning

Hvert år er det beklageligvis mange som opplever at en låst hyttedør ikke stoppet de ubudne gjestene og hyttehelga blir som følge av dette ødelagt. De vi har snakket med som har opplevd innbrudd på hytta forteller at de ikke trodde dette kulle skje dem, og at alt ekstra arbeidet som fulgte ble opplevd som en stor belastning.

64 014 03 Eco Motion Detector

Eco Motion Detector er en innbruddsdetektor som gir deg beskjed hvis låste dører ikke stopper de ubudne gjestene. Den er enkel å montere da man ikke trenger å trekke frem kabler.

Deteksjonsområde for den trådløse bevegelsedetektoren er 12 meter lengde og 12 meter bredde. Radio rekkevidden 20 meter. 

Detektoren bruker 2xAAA alkaliske batterier og disse har en levetid på ca 2 år. Detektoren varsler ved lav batterispenning. 

 

Med jevne mellomrom leser vi i nettavisene om familier som reder seg ut av en brennende hytte. Og all brannforskning viser at brann- og røykdetektorer redder liv. Derfor bør du montere brannvarslere på hytte. 

64 311 26 Eco Trådløs røykdetektor

Eco Trådløs røykdetektor er en optisk branndetektor som kommuniserer trådløst med sentralenheten. Dette gjør at den er svært enkel å montere da man slipper å strekke frem kabler. 

Branndetektoren varsler selvfølgelig lokalt i tillegg til at den sender deg et varsel. Varsler en varsler alle. 

Den har tilkobling for både 230V og 9 volts batteri. Vi anbefaler at dette byttes minimum 1 gang pr år siden detektoren primært skal redde liv ved en eventuell brann. 

Vi bor ganske langt mot nord og vi vet alle at temperaturen går langt under frysepunktet om vinteren. Kulde i kombinasjon med sterk vind kan trekke mye varme ut av ei hytte i Norge. Derfor er det viktig å ha kontrol med temperaturene rundt omkring i hytta. Spesielt på utsatte steder hvor det er installert vann.

64 311 27 Eco Trådløs temperatursensor

EcoTrådløs temperatursensor er en liten og hendig  temperatur føler som gir deg kontroll med temperaturen den den plasseres. Den egner seg veldig godt egnet for overvåking av temperatur da den kan varsle ved både lav og høy temperatur.

Du kan bruke den innebygde temperaturføleren eller en ekstern temperaturføler. Varslingstemperaturene bestemmer du selv og temperaturføleren varsler deg ved overskridelse av disse grenseverdiene.  

Detektoren bruker 2xAAA alkaliske batterier og disse har en levetid på opp til 2 år. Føleren varsler ved lav batterispenning.

Eco Motion Detector

Dette er en trådløs bevegelsesensor som ikke skal stikke seg ut i en installasjon og vi har valgt å la den passe inn i RS16 rammer slik at den kan bli en del av det ordinære el-anlegget.
Kr 1.150,- inkl mva
Sikom Trådløs branndetektor

Trådløs branndetektor

Sikom Trådløs branndetektor er en optisk branndetektor som kommuniserer trådløst med Sentralenhet. Dette gjør at den er svært enkel å montere da man slipper å strekke frem kabler. Branndetektoren varsler selvfølgelig lokalt i tillegg til at den sender deg et varsel.
Kr 1.150,- inkl mva

Sentralenheter egnet for Ring Hytta Varm

64 311 00 GSM Eco Comfort​

GSM Eco Comfort er en svært fleksibel styringsenhet som har stor kapasitet. Den er beregnet for veggmontasje.

Den kan styre inntil 64 trådløse enheter og dermed passer den til de aller fleste hyttene i norge. Innebygd batteri sørger for at du blir varslet ved strømbrudd og når strømmen kommer tilbake. Eksterne antenner gjør det enkelt å forbedre både radio og GSM mottak hvis nødvendig.

Anbefales til ettermontering og gjør-det-selv installasjoner.
64 311 14 GSM Eco Controller

GSM Eco Controller er en svært fleksibel styringsenhet som har stor kapasitet. Den er beregnet for montering på DIN-skinne i sikringskapet.

Den kan styre inntil 64 trådløse enheter og dermed passer den til de aller fleste hyttene i norge.

Innebygd batteri sørger for at du blir varslet ved strømbrudd og når strømmen kommer tilbake. Eksterne antenner gjør det enkelt å forbedre både radio og GSM mottak.

Anbefales til nybygg.

SikomLiving appen gjør mobiltelefonen til fjernkontrollen

Sentralenhetene har ferdig monterte sim-kort fra oss og de er klargjort for styring via app. SikomLiving appen gir deg:

  • 3 mnd gratis prøveperiode
  • 3 forskjellige abonnement å velge mellom
  • Ingen skjulte brukskostnader
  • Ingen skjulte etableringsgebyr
  • En løsning som er enkel å bruke
  • Mulighet for flere brukere på samme utstyr
  • Ingen faktura, betaling skjer i appen

Selv om vi monterer egne sim-kort i våre produkter kan du bestandig velge om du vil bruke våre styringstjeneste eller om du vil bruke ditt eget sim-kort for sms-styring. Vi gir deg frihet til å velge.

Hva skal du gjøre i høstferien?

Jeg skal kose meg med fine turer i fjellet rundt hytta og jeg skal gjøre hytta klar for vinteren. Dette er en rutine jeg har lagt til meg for å ta vare på hytta. Mange har spurt meg om hva det er jeg gjør for å gjøre hytta klar for vinteren og det skal jeg fortelle deg:

Torvtaket.

Det første jeg gjør er å slå torvtaket. Høstferien er en fin tid å gjøre det på, da har det...

Høstjakta er i gang

Vi er en nasjon med jegere og rypejakta er for mange selve høydepunktet. Det er det for meg også, jeg ser frem til disse dagene på fjellet. Selv om rypebestanden ikke er helt å skryte av så ser jeg frem til å ta med bikkja og hagla til fjellet.

For meg handler det ikke om antall ryper som blir hengt på sekken, men om opplevelsen. Det er noe eget ved å se bikkja tråle seg gjennom...

Gratis adgang på Hyttemessen Høst 2017

Høstens Hyttemesse går av stabelen 1. - 3. september på Hellerudsletta utenfor Oslo og vi skal selfølgelig ha stand der. Derfor inviterer vi alle som har tid og anledning til å komme og besøke oss. Vi tilbyr gratis adgang til messen, last ned billetten under, print den, fyll ut din informasjon og møt opp.

På Hyttemessen finner du alt du kan tenke deg til din hytte enten den ligger...

Sommeren er over oss

Etter en veldig hektisk vinter og vår er endelig sommeren kommet og en del av oss har allerede rukket å ta ferie. Men fortvil ikke, telefon og e-post vil være bemannet gjennom hele sommeren slik at nettopp du kan få den hjelpen du trenger.

Norge er et langstrakt land med store forskjeller og selv om det er sommer viser all erfaing at en Ring Hytta Varm kan være godt å ha...

Bygg Reis Deg 18. - 21. oktober 2017

Bygg Reis Deg skal arrangeres for 27.gang den 18-21 oktober 2017 og der stiller vi med egen stand. Bygg Reis Deg er messen med de beste løsningene for bygg, bolig og eiendom og for oss er det en viktig arena å presentere våre løsninger på.

Vi stiller som vanlig med gode løsninger og medarbeidere med høy kompetanse og lang erfaring innen smarte boliger. Varmestyring er...

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Sikker betaling

Velger du å kjøpe varer gjennom vår nettbutikk kan du være trygg på at dine betalingsopplysninger er alltid beskyttet med krypteringsteknologi.

Rask, fleksibel levering

Vi tilbyr alle postens leverings- alternativer samt henting i butikk.

Support og kjøpshjelp

Med over 20 års erfaring med varmestyring har våre dyktige medarbeidere nødvendig kunnskap til å hjelpe deg med det du lurer på.