Lysstyring gjort enkelt med Sikom

Er du som oss? Vi synes det er kjedelig å måtte skru av ørten brytere om kvelden for å slå av alt lyset. Vi synes det er irriterende å komme hjem etter arbeid og se at man har glemt å slå av lyset på badet. Den gode løsningen på slike problemer er å installere Sikoms enestående enkle lysstyring. Du kan bruke lysbryterne dine på helt vanlig måte etterpå, men vi muliggjør tre nye måter å styre lyset: 

  • Du kan sette opp en ny bryter på for eksempel soverommet som styrer alle de tilkoplede lysene i huset

  • Du bestemmer selv hvilke lys som styres av hvilken bryter, og kan enkelt endre dette om du vil

  • Du kan styre alle lysene via telefonen.

Dette er enda et produkt som passer inn i vår filosofi: enkle løsninger, som er lette å bruke og som varer. Vi bygger tross alt ikke hus for at det skal fungere i noen år fremover. Vårt perspektiv er at det vi installerer skal vare like lenge, eller til og med lenger enn selve huset. Du må jo kunne stole på at ting fungerer!

Derfor er løsningen vår så nært opp mot en vanlig lysbryter som overhode mulig. Slår du på bryteren så går det strøm gjennom den, og det betyr at dette er utstyr som kan vare til Dovre faller.

Hvordan fungerer det?

Vi plasserer en helt liten sak bak lysbryteren din. Den fungerer like bra om du har et helt nytt hus, eller om det er gammelt. Du ser den kun en gang, og det er når du kjøper den. Denne lysstyringen snakker med Sikom-boksen du kan ha enten i sikringsskapet eller på veggen et sted. Etter at elektrikeren har montert den lille pillen så tar du over kontrollen. Enten med mobilen eller gode gamle lysbryteren.

Ny løsning for smartere strømstyring

Sikom har utviklet en ny løsning som kan spare huseiere for strømsjokk, når energibransjen innfører «rushtids-avgift» på strøm.

28 Mai 2018

Av Mona Sprenger

– Vi tror vi er først i Norge med å ha utviklet en liten utstyrsenhet, såkalt HAN-plugg, som kan lese ut data direkte fra de nye strømmålerne. Den gjør at vi kan vise fram strømforbruket i sann tid i Sikom Living...

Forskningsprosjekt for smart effektstyring i hus og hytte

Snart kommer det nye regler for prising av strøm til hytter og hus i Norge. Bakgrunnen for dette er at strømforbruket stadig øker, og nettselskapene må ha et strømnett som til en hver tid klarer å levere tilstrekkelig strøm når mange bruker mye strøm samtidig.

Nettselskapene ønsker at kundene betaler ut fra hvordan de belaster strømnettet, noe som betyr at vi som privatkunder må...

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Sikker betaling

Velger du å kjøpe varer gjennom vår nettbutikk kan du være trygg på at dine betalingsopplysninger er alltid beskyttet med krypteringsteknologi.

Rask, fleksibel levering

Vi tilbyr alle postens leverings- alternativer samt henting i butikk.

Support og kjøpshjelp

Med over 20 års erfaring med varmestyring har våre dyktige medarbeidere nødvendig kunnskap til å hjelpe deg med det du lurer på.