Norsk teknologi for strømstyring

Helt siden 1997 har vi i Sikom levert produkter for trådløs og effektiv strømstyring til hytter og hjem. Vi utfører all utvikling og produksjon i Norge. 

 

Kortreist kvalitet 

I en periode gikk vi samme vei som alle andre; norske hoder utviklet teknologien, som så ble produsert i utlandet. Tanken var selvsagt å spare penger i produksjonsleddet.  

 

Etter en periode med produksjon i utlandet finregnet vi imidlertid på kostnadene. Alt i alt fant vi ut at kostnadene med å trekke produksjonen hjem til Norge ikke ville være mye høyere enn å opprettholde produksjonen i utlandet. 

 

Valget ble dermed lett, og siden 2018 har alle våre produkter blitt både utviklet og produsert hjemme i Norge, nærmere bestemt i Verdal i Trøndelag. 

 

Full kontroll over egen produktpark 

Fordelene med å ha hentet hjem produksjonen er mange. Den aller største er likevel at vi nå har kort vei fra leddene som driver utvikling til de som driver med selve produksjonen. Dette gir oss full kontroll over den totale virksomheten, og muligheter for å optimalisere prosessene gjennom hele produksjonen. 

 

Ring hytta varm 

Sikom er for mange synonymt med «Ring hytta varm»-teknologien som har vært på markedet siden oppstarten i 1997. Ved bruk av vår GSM-baserte sentralenhet plassert i hytta har i overkant av 85.000 hytteeiere fjernstyrt varmekilder, og kommet fram til en ferdig oppvarmet hytte.  

 

Vi har siden levert sentraler, termostater og andre enheter som har bidratt til effektivisering og forenkling av strømstyring. Først for hyttemarkedet, men etter hvert har vi også levert produkter for smart styring av strømforbruket i hjemmet. Hele tiden med norsk kvalitet i fokus.