You are currently viewing Samarbeidsprodukt med CTM Lyng

Samarbeidsprodukt med CTM Lyng

El.nr 64 014 30 Eco LAN Comfort er et resultat av vårt samarbeid med CTM Lyng AS. Det som gjør denne enheten unik er at den kan kommunisere med både Sikom og CTM trådløst utstyr. Det gjør denne sentralenheten til den perfekte løsningen for bolig.

Eco LAN Comfort kobles til kundens bredbåndsrouter med en nettverkskabel slik at man unngår alle problemer med kundens wifi-passord. Når dette er gjort er sentralen på nett og det er bare å logge seg inn i SikomLiving appen med å bruke sentralens unike verdikode.

 

Energi og effektbalansering

Gjennom Eco Energy Controller henter sentralen sanntidsdata på strømforbruket. Data om strøm- og effekt forbruket vises i appen og kan da brukes til aktivt å balansere ulike tunge laster mot hverandre for å unngå effekt topper i forbruket.

Varmekabler

Eco LAN comfort er kompatibel med våre termostater for styring av gulvvarme og med CTM Lyng sine mTouch termostater med radio.

Panelovner

Vi har smarte ovnsplugger for panelovner fra Dimplex, Nobø og Glamox hvor all funsjonalitet er flyttet ut i appen.

Varmtvannstank

Varmtvannstanken er viktig når det gjelder effekt- og energibalansering hjemme hos forbruker. For å kunne styre denne har vi releer for både skap- og påveggsmontering.

Dimming av lys

Eco LAN Comfort er kompatibel med  CTM Lyng sine mTouch® Dimmere

Brannalarm

I samarbeid med Icas har vi optiske brannmeldere som har batterilevetid på opptil 10år.

Innbruddsalarm

Våre innbruddsdetektorer er er laget for å passe inn i en RS-16 ramme slik at du slippert å ha en hvit klump godt synlig oppe i et hjørne.

Du får den i Hvit, Sort og Alu.

Alt styres gjennom appen Sikom Living

For at du skal ha kontroll med alt dette har vi selvfølgelig laget en enkel og brukervennlig app som gir deg den kontrollen du trenger.