You are currently viewing TEK17 godkjent brannalarm for hytter

TEK17 godkjent brannalarm for hytter

Ved brann handler det om minutter og sekunder. Tidlig varsling øker sjansen for at du og familien din kommer dere ut i tide enten det er på hytta eller hjemme. Derfor er det viktig at du velger riktig type røykvarslere, henger de opp på de rette stedene, og jevnlig ser til at de fungerer.

Myndighetene stiller samme krav til fritidsbolig som enebolig når det gjelder brannsikkerhet i Norge. Det betyr at ved nybygg skal monteres Tek17 godkjent brannvarsling. Med andre ord så skal sentralen driftes av 230V, ha backup-batteri og varsle ved lav batterispenning på detektoren. 

Sikom leverer nettopp dette. Vår Eco Smoke Detector sammen med en av våre GSM sentraler dekker dette kravet. Detektorene er selvfølgelig av typen “varsler en, varsler alle”. Detektoren leveres med 10 års levetid på batteriet og da skal detektoren byttes.

I tillegg til å være en Tek17 godkjent brannalarm løsning kan våre GSM sentraler brukes til så mye mer. De er den perfekte løsningen for varmestyring i hytter. Varmekabler og panelovner fjernstyres enkelt fra Sikom Living appen. 

 

Anbefalte produkter TEK17 godkjent brannalarm