Sikom AS

Prosjektet REN RESPONS

Prosjektet REN RESPONS

Ren Respons er et samarbeidsprosjekt mellom Ren Røros, TrønderEnergi, Equinor og Powel. Sammen skal aktørene lage en storskala testarena for ny energi- og klimateknologi og innovative energisystemer – på Røros. Prosjektet skal gå over tre år og har et budsjett på 30 millioner kroner. Enova bidrar med rundt 11 millioner kroner.

Prosjektet er ventet å ha stor innvirkning på klima og miljø, da det bidrar til reduserte klimagassutslipp blant annet gjennom mer fornybar kraftproduksjon, mindre behov for oppgradering av strømnettet og elektrifisering av transportsektoren.

Vi i Sikom bidrar med utstyr og kunnskap inn i prosjektet og jeg har tatt meg en prat med prosjektleder Samareh Granqvist om både prosjektet og vår rolle

Close Menu
×
×

Cart