Sikom AS

Oppgradere hytta i sommer?

“Langt inne i den norske fjellheimen og spredt langs hele kysten eksiterer et rart men fantastisk fenomen – nemlig den norske hytta. Unike og høyt verdsatte krypinn hvor nordmenn kan finne roen”

Dette sitatet er hentet fra boken “The Norwegian Hytte” av Jenny K Blake og er veldig beskrivende for det norske hyttelivet. Den Norske hytta er blitt et viktig samlingspunkt for hele familier på tvers av generasjoner hvor ro, hygge og god stemning er i fokus.

5 gode grunner til oppgradere hytta med en ring hytta varm løsning fra Sikom

1. Vi bor i Norge

Vi bor i Norge på godt og vondt når det gjelder vær og alle vet at det er store forskjeller på årstidene. Av og til har vi opplevelsen av å ha alle årstidene på en dag. Dette gjør at vi har temperaturer som svinger mye på kort tid og det kan gå fra sommer til vinter i løpet av samme dag. Bare det er grunn god nok til å ha kontroll med varme og temperatur på hytta.

2. Økt komfort og bruksverdi

“Det å komme frem til en ferdig oppvarmet hytte etter en hektisk uke på jobb er rett og slett ren hverdagsluksus, vi føler vi får mer ut av oppholdet på hytta.” En av våre kunder sa dette og det passer veldig bra med vårt ønske om å gjøre hyttelivet mer behagelig for hytteeiere i hele landet.

Tanken på å komme frem til en kald og rå hytte gjør at mange vegrer seg for å bruke hytta så mye som de vil. Tanken på å bruke mange timer, noen ganger flere døgn på sprengfyring for å få en levelig temperatur inne har stoppet mang en hyttetur.

Det å kunne sette på varmen slik at man får den varme velkomsten man fortjener etter en hektisk arbeidsuke gjør at bruken av hytta øker. Dørstokkmila for hytteturen blir rett og slett kortere.

3. Lett å installere, lett å bruke

En ring hytta varm løsning fra Sikom er lett å installere enten du velger å gjøre det du kan selv eller overlater det til en fagmann. Vi har over 20 års erfaring med dette i Norge og vi har løsninger som passer både store og små hytter. Les mer om hva du eventuelt trenger her.

Gjennom appen Sikom Living har vi gjort det enkelt for deg å sette de innstillinger du trenger slik at løsningen dekker dine behov for fjernstyring og kontroll. Her får du et bedre innblikk i appen Sikom Living.

4. Bedre kontroll

En “ring hytta varm” løsning gir deg god kontroll med hytta når du ikke er der og det er det mange som setter pris på. Gjennom Sikom Living appen kan du få beskjed ved strømbrudd, ved lave temperaturer, ved innbrudd og ved brann hvis du ønsker.

Bare det å kunne ta frem telefonen og sjekke at alt står bra til på hytta har en verdi i seg selv. Man har kontroll.

5. Utviklet og produsert i Norge

Alle våre produkter og tjenester er utviklet på Verdal eller i Trondheim og vi i Sikom er stolte av at vi alltid har hatt en bevisst strategi på ha størst mulig verdiskapning rundt våre produkter i Norge, derfor bruker vi norske leverandører der vi kan. Røros bruker vi elektronikk produsenten Norbit EMS. Der jobber over 60 personer med produksjon av elektronikk og vår produksjon skaper ringvirkninger der. Melhus utenfor Trondheim bruker vi Alelier Ekren til det meste av silketrykk. De er en liten spesialist innen sitt fagfelt med 11 ansatte. Levanger bruker vi Induform AS til konstruksjon og produksjon av plastdeler. Dette er en liten mekanisk spesialist med 17 ansatte. I Trondheim har bruker vi Maske Emballasjefabrikk AS til å lage og produsere all pappemballasje vi bruker til våre produkter. Hos dem er det 11 ansatte. På enkelte produkter bruker vi Vekst-Torget i Verdal til sammenstilling. Vekst-Torget sin hovedoppgave er å hjelpe mennesker i jobb. De utøver et viktig samfunnsoppdrag, og bidrar til økt inkludering og verdiskapning lokalt. VekstTorget er en non-profitt, frittstående kompetansebedrift som er eid av Verdal kommune. Vi er stolte av å kunne birdra.

Som du ser så har det betydning at du velger en norsk leverandør som bruker norske underleverandører, det skaper sysselsetting og verdiskaping i Norge.

Eksempel på hva man trenger

Kontakt oss, vi har over 20 års erfaring og vil gjerne hjelpe deg.

Telefon

74 08 59 60

E-post

post@sikom.no

Synes du dette var nyttig? Del gjerne

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Close Menu
×
×

Cart