Sikom AS

Kom i gang med Sikom Living

Våre sentraler som støtter bruk av appstyring er alle utstyrt med en unik verdikode. Verdikoden består av 2 bokstaver, 4 tall og 2 bokstaver (f.eks. ab1234cd). Denne er klistret på produktet. For å komme igang gjør du følgende:

  1. Last ned Sikom Living appen fra Appstore (iPhone) eller GooglePlay (Android).
  2. Åpne appen og trykk på “Logg inn med verdikode”.
  3. Tast inn produktets unike verdikode. 
  4. Trykk deretter “Logg inn”. 

Enheten kobler seg nå opp mot våre systemer og etter noen sekunder kommer du inn i på din styringsenhet.

Midt på skjermen vil det komme frem informasjon om hvor lenge du har igjen av din 3 måneders gratis prøveperiode og du kan velge å “Registrere nå” eller “Senere”.

Viktig om verdikoden

Verdikoden er en unik identifikator for din sentralenhet. Er sentralen montert i sikringsskapet følger det med to eksemplarer av denne; den ene er klistret på selve sentralenheten og den andre er løs. Den løse klistrer du på innsiden av døren i sikringsskapet slik at du og vi vet hvor den er. Er sentralen ikke montert i sikringsskapet står verdikoden på baksiden eller under sentralen.

Appen har 5 hovedsider

Hjem

Enheter

Sentralenheter

Planlegger

Konto

Tilgang til alle disse sidene finner du i menyen nederst i Sikom Living appen. Disse fungerer som knapper som gjør at du enkelt kan veksle mellom de ulike sidene. Menypunktet “Sentralenheter” dukker opp hvis du har flere enn én sentral.

Hjem

Dette er hovedsiden i appen og den kan du sette opp til å vise det du vil. De ulike flisene representerer enheter eller grupper i ditt Sikom Living system.

Øverst i venstre hjørnet finner du et Endre symbol (en blyant), trykker du på denne vil flisene begynne å vable og du kan flytte de rundt på skjermen slik at du får de i den rekkefølgen du ønsker.

Øverst i høyre hjørnet finner du et Legg til symbol (+), trykker du på denne får du opp en oversikt over alle enheter som er meldt inn i sentralenheten samt alle gruppene som er opprettet. Her kan du velge hvilke enheter og/eller grupper du ønsker å se på Hjem siden din.

Alle enheter og/eller grupper som vises på forsiden vil være markert med en hake plassert på høyre side.

Enheter

På denne siden administrerer du alle de enhetene som er koblet til sentralenheten.

Øverst i venstre hjørne finner du et Endre symbol (en blyant), trykker du på denne kan du enkelt endre rekkefølgen på de enhetene som er meldt inn i sentralenheten.

Øverst i høyre hjørnet finner du et Legg til symbol (+), trykker du på denne får du opp en meny som lar deg velge mellom:

  • Opprett gruppe
  • Meld inn ny enhet (hvis denne ikke vises ta kontakt med support)
  • Velg synlige enheter

Sentralenheter

Symbolet og siden Sentralenheter dukker opp hvis du har flere anlegg registrert på samme brukerkonto hos oss.

Dette gjør det enklere å ha kontroll med både hus og hytte i samme appen. Det eneste du kan gjøre på denne siden er å velge hvilken sentralenhet du ønsker å bruke nå.

Aktiv sentralenhet er markert med en hake til høyre for sentralenhetens navn.

Planlegger

På siden Planlegger kan du planlegge og sette opp hendelser frem i tid og alle fremtidige hendelser du har lagt inn vil vises her.

Øverst i høyre hjørne finner du en Legg til knapp. Trykker du på denne så kommer du inn på siden som lar deg legge til en fremtidig hendelse.

Konto

På siden Konto administrerer du din egen Sikom Living konto.

Her finner du arkivet over alle meldinger som er sendt av systemet.

Hvis du har deaktivert hjelpeteksten kan den reaktiveres her.

Denne knappen sier seg egentlig selv, den lar deg logge deg helt ut av Sikom Living appen og du må bruke enten verdikode eller brukernavn/passord for å logge inn igjen.

Close Menu
×
×

Cart