Vi løser fjernstyringsbehov for ledende utstyrsleverandører​

Forbrukerne forventer at flere og flere funksjoner i fysiske produkter skal være tilgjengelig uansett hvor de er – populært kalt “internet of things”. For en produsent eller leverandør av slike produkter trengs det mye ny kunnskap og fokus for å etablere og drive slike programvareløsninger. Vår løsning gjør dette enkelt.

Basert på vår unike cloud-basert programvare og vår egen maskinvare, tilpasser vi fullt integrerte løsninger for fjernstyring og overvåking av produktene fra en smarttelefon. Alle programmer kjører i vår sky, og vi gir også sluttbrukeren årlig eller månedlig fakturering. Vår systemarkitektur og API muliggjør enkel integrasjon under egen merkevare. Outsource fjernkontroll til oss og spar deg for mye kostnader og problemer, fokuser heller på kjernevirksomheten.

Vår løsning er basert på våre GSM sentralenheter, som kontinuerlig kommuniserer med vår sky-tjeneste og gjør at informasjonen er oppdatert når du logger inn på din smarttelefon. Produktet kan være kablet eller trådløst koblet til våre sentrale enheter ved hjelp av ulike integrasjonsteknikker.

Med mange års erfaring fra elektronikkbransjen, har vi utviklet sterk kompetanse innen programvare og maskinvare-utvikling. Av den grunn har mange store bedrifter valgt Sikom Connect for å få sine produkter på nett. Vi kan hjelpe deg med å få dine produkter på nettet, og samtidig tilby dine brukere brukervennlighet og kontroll.

Disse har vi hjulpet så langt: