Smart Bolig - Sikkerhet

Hvor mange ganger har du lurt på om du virkelig husket å slå av kaffetrakteren? Med våre smarte stikkontakter trenger du ikke snu og dra hjem for å sjekke, du skrur dem ganske enkelt av ved hjelp av telefonen din. Dermed kan du fortsette ferden i visshet om at kaffetrakteren virkelig er av.

Det å ha glemt å skru av kaffetrakteren er ille nok, men tenk på alt det andre av elektriske apparater som er tilkoblet en stikkontakt; vannkoker, tv, video, vaskemaskin, oppvaskmaskin, komfyr..... Listen er lang. Alt dette kan du nå ganske enkelt skru av ved hjelp av en bryter montert ved utgangsdøren, glemmer du å skru en av kan du ganske enkelt ta frem din smart-telefon og gjøre alle dine smarte stikkontakter strømløse. Dermed reduserer du strømforbruket og du reduserer risikoen for at noe skulle kunne gå galt når dere ikke er hjemme.

Ny løsning for smartere strømstyring

Sikom har utviklet en ny løsning som kan spare huseiere for strømsjokk, når energibransjen innfører «rushtids-avgift» på strøm.

28 Mai 2018

Av Mona Sprenger

– Vi tror vi er først i Norge med å ha utviklet en liten utstyrsenhet, såkalt HAN-plugg, som kan lese ut data direkte fra de nye strømmålerne. Den gjør at vi kan vise fram strømforbruket i sann tid i Sikom Living...

Forskningsprosjekt for smart effektstyring i hus og hytte

Snart kommer det nye regler for prising av strøm til hytter og hus i Norge. Bakgrunnen for dette er at strømforbruket stadig øker, og nettselskapene må ha et strømnett som til en hver tid klarer å levere tilstrekkelig strøm når mange bruker mye strøm samtidig.

Nettselskapene ønsker at kundene betaler ut fra hvordan de belaster strømnettet, noe som betyr at vi som privatkunder må...

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Sikker betaling

Velger du å kjøpe varer gjennom vår nettbutikk kan du være trygg på at dine betalingsopplysninger er alltid beskyttet med krypteringsteknologi.

Rask, fleksibel levering

Vi tilbyr alle postens leverings- alternativer samt henting i butikk.

Support og kjøpshjelp

Med over 20 års erfaring med varmestyring har våre dyktige medarbeidere nødvendig kunnskap til å hjelpe deg med det du lurer på.