Oppgrader din GSM Fixi SMS til å bli markedets smarteste Ring Hytta Varm løsning.

2G-nettet slukkes i 2025

Telenor og Telia har informert Nkom om at de planlegger å stenge ned 2G-nettene i 2025. Det er mobiloperatørene selv som tar avgjørelsen om utfasing av mobilteknologi ut ifra forretningsmessige og nettverkstekniske vurderinger. 

Her finner du mere informasjon om slukkingen av 2G-nettet fra NKOM

Din GSM Fixi SMS vil slutte å virke.

  • Kan styres med SMS og DEFA HyttaMi.
  • Produksjon avsluttet i 2009
  • Benytter 2G nettverk, kan ikke benytte 4G.

Anbefalt utstyr for oppgradering

Ved å bytte den ut med 1 stk GSM Eco Ccontroller 3 LTE-M har man alle inn- og utgangene man hadde opprinnelig.

Er slavereleet GS-33 tilkoblet trenger man i tillegg 1 stk Eco Relay.

Man har da en oppgradert løsning som bruker 4G-nettet og en enkel og brukervennlig appstyring gjennom SikomLiving appen.

I tillegg kan man ta i bruk alt av trådløst utstyr i Eco serien vår.

Hva gjør du videre?

For å bytte ut din gamle 2G sentral er det enkleste å ta kontakt med elektrikeren du bruker på hytta så hjelper han deg med en god pris på både utstyr og jobben.

Gjør løsningen smartere og få refundert 35% av kostnaden fra ENOVA

Det at strømprisen kan varierer mye time for time i løpet av døgnet er ikke en nyhet. I 2022 har vi hatt døgn priser opp mot 7 kr pr kWh eks moms. Og skal vi tro på ekspertene så skal dette vedvare i tiden fremover med priser over 1,50 kr pr kWh eks moms. I tillegg ble det innført ny nettleiemodell for alle strømkunder i Norge i juni 2022. 

Ved å la automatikken i det smarte strømstyresystemet SikomLiving ta kontroll over tunge elektriske laster som varmekabler og varmtvannsbereder, kan du enkelt sørge for at du holder deg innenfor det trinnet på tariff stigen du hører hjemme.

Nå kan du enkelt oppgradere din Ring Hytta Varm løsning til å bli enda smartere og attpåtil få dekket inntil 35% av kostnaden fra Envoa.