Hyttevarmen på mobilen

Hyttevarmen
på mobilen

Hytta har en helt spesiell plass i en hytteeiers hjerte. De ligger i vakre naturområder, som fjell, skoger, ved sjøen eller innsjøer. Den naturskjønne beliggenheten gir ro i sjelen og mulighet for friluftsliv og nær kontakt med naturen.

Hytta er synonymt med avslapning, hygge og latter. Her søker vi tilflukt fra hverdagens stress og jag. Dette skaper en følelse av kos og fellesskap, med peiskos, brettspill og lange måltider. Den nytes best sammen med venner og familie.

Her er 3 grunner til at du skal Ringe Hytta Varm eller fjernstyre varmen på hytta:

1. Nyt hytta fra du åpner døren

Ved å sette på varmen eller komforttemperatur torsdag kveld eller fredags morgen, kommer du frem til en ferdig oppvarmet hytte fredag kveld. Da slipper du å sprengfyre får å få opp varmen. Du kan heller bruke tiden på det som er viktig, å tilbringe kvalitetstid med de du er glad i. Hyttekosen starter når du åpner døren til din ferdig oppvarmede hytte.

2. Ha kontroll, unngå frostskader

En hytteeiers verste mareritt er å komme frem til hytta og oppdage vannskader som følge av frostskade på vannrør. De mest uheldige opplever omfattende vannskader med baderom fylt av is, eller kjøkken med skøytebane. Selv om dette er skader som skulle dekkes av forsikringen, vil frostskader kunne ødelegge ferier og legge en demper på hyggen med å ha hytte.

Når termostater og panelovner kontrolleres fra Sikom Living appen på din mobiltelefon har du alltid kontroll på temperaturen i hytta og dermed kan du enkelt unngå slike uheldige episoder.

3. Spar strøm og penger

Prisen på strøm kan varierer mye time for time i løpet av døgnet. Etter 2021 har strømprisene nådd ekstreme høyder og ekspertene sier at dette skal vedvare i tiår fremover.

Ved å la den smarte automatikken i Sikom Living appen ta kontroll over oppvarmingen av hytta, så varmes den opp når strømmen er billigst. Når timesprisen på strømmen er høyere en snittet for døgnet, regulerer vi ned varmtvannstanken og senker temperaturen på varmekablene.

Bygge ny eller pusse opp hytta?

Enten du bygger ny hytte, skal gjøre noen små oppgraderinger eller pusse opp på hytta så har vi Ring Hytta Varm løsningen du trenger. 

Siden 1997 har vi levert over 100.000 systemer til norske hytteeiere. De har full kontroll med varme og temperatur gjennom sin mobiltelefon og kan fokusere på hyttekosen og ikke sprengfyring.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om ditt hytteprosjekt enten det er stort eller lite.