Oppgrader din GSM Eco Controller til å bli markedets smarteste Ring Hytta Varm løsning

2G-nettet slukkes i 2025

Telenor og Telia har informert Nkom om at de planlegger å stenge ned 2G-nettene i 2025. Det er mobiloperatørene selv som tar avgjørelsen om utfasing av mobilteknologi ut ifra forretningsmessige og nettverkstekniske vurderinger. 

Her finner du mer informasjon om slukkingen av 2G-nettet fra NKOM

Din GSM Eco Controller vil slutte å virke

GSM Eco Controller er en Ring Hytta Varm sentralenhet for montering i sikringskapet. Den bruker GSM-nettet (2G) for å holde kontroll på at alt er som du ønsker det skal være. Siden 2G-nettet legges ned i 2025 vil din GSM Eco Controller slutte å virke. 

Hva gjør du videre?

For å bytte ut din gamle 2G-sentral ta kontakt med din foretrukne elektriker. De gir deg pris på både utstyr og jobben.

Hvordan kan jeg oppgradere til 4G eller en bredbåndsløsning?

Ønsker du fremdeles å ha sentralen i sikringskapet velger du GSM Eco Controller 2. Den har samme funksjonalitet og kapasitet som den gamle.

En annen sentral du kan bruke er GSM Eco Comfort Black LTE-M som monteres direkte på veggen. Den har samme funksjon og kapasitet som den gamle.

Har du fast Internett/bredbånd på hytta kan du velge LAN Eco Comfort. Den kobles til bredbåndsrouteren . Den har ikke varsling ved strømbrudd.

Gjør løsningen smartere og få refundert 35% av kostnaden fra ENOVA

At strømprisen varierer mye time for time i løpet av døgnet er ikke en nyhet. I 2022 har vi hatt døgnpriser opp mot 7 kr pr kWh eks moms. Skal vi tro på ekspertene vil prisene i tiden fremover ligge på over 1,50 kr pr kWh eks moms. I tillegg ble det innført ny nettleiemodell for alle strømkunder i Norge i juni 2022. 

Ved å la automatikken i det smarte strømstyresystemet SikomLiving ta kontroll over tunge elektriske laster som varmekabler og varmtvannsbereder, kan du enkelt sørge for at du holder deg innenfor ditt trinn på tariffstigen.

Nå kan du enkelt oppgradere din Ring Hytta Varm løsning til å bli enda smartere, og attpåtil få dekket inntil 35% av kostnaden fra Envoa.