Sikkerhet og overvåkning

Har du noen gang tenkt over hvor mange dager i løpet av året hytta di egentlig står ensom og forlatt? Med fjernstyring av varme og alarm fra Sikom står egentlig ikke hytta di helt alene. Da har du en løsning som forteller deg om tingenes tilstand på hytta. Da kan du få beskjed hvis strømmen blir borte, eller hvis temperaturen inne i hytta kommer ned på et faretruende lavt nivå. Du kan i tillegg får beskjed ved både brann og innbrudd. Dermed står ikke hytta di alene lenger. Selv om du ikke er der, har du kontroll.

Varsling ved strømbrudd

Strømbrudd er noe som skjer fra tid til annen og når hytta er mange timer unna i bil kan det være greit å vite om det er strøm på hytta eller ikke.

Våre GSM sentraler har innebygd backup batteri og sørger for å varsle deg om strømmen blir borte slik at du kan unngå frosne vannrør eller en fryser full av ødelagt mat.

Vi varsler deg også når strømmen er tilbake

Varsling ved brann

På hytta bruker vi mer levende lys enn hjemme. Vi fyrer i ovner og peiser på en annen måte enn hjemme og med jevne mellomrom leser vi dessverre om familier som redder seg ut av en brennende hytte.

All brannforskning viser at brann- og røykdetektorer redder liv. Derfor bør du montere brannvarslere på hytta. Vår røykdetektor passer sammen med vår ring hytta varm løsning og er perfekt for din hytte.

Det anbefales minst en detektor i hver etasje. Sikom sine detektorer snakker med hverandre. Varsler en, varsler alle.

Varsling ved innbrudd

Hvert år er det beklageligvis mange som opplever at en låst hyttedør ikke stoppet de ubudne gjestene og hyttehelga blir som følge av dette ødelagt. 

De vi har snakket med som har opplevd innbrudd på hytta forteller at de ikke trodde dette skulle skje dem, og at alt ekstra arbeidet som fulgte ble opplevd som en stor belastning.

Vår bevegelsesdetektor vil varsle deg om det er ubudne gjester i din hytte slik at du kan sikre dive verdier.

Varsling ved lave temperaturer

Vi bor ganske langt mot nord og vi vet alle at temperaturen går langt under frysepunktet om vinteren. Kulde i kombinasjon med sterk vind kan trekke mye varme ut av ei hytte i Norge. Derfor er det viktig å ha kontroll med temperaturene rundt omkring i hytta. Spesielt på utsatte steder hvor det er installert vann.

Vår trådløse temperaturføler er lett å plassere der hvor du ønsker ekstra kontroll med temperaturen. Du kan få varsling ved lav temperatur i tillegg til at du kan se temperaturlogg i Sikom Living appen.

Er du fremdeles usikker på hva du skal velge og hva du trenger? Kontakt oss på telefon 740 85 960 eller på e-post post@sikom.no. 

Vi har jobbet med dette siden 1997 og vi hjelper deg gjerne med å komme frem til en løsning for din hytte.