Strømmen på hytta er dyr og den kommer ikke til å bli billigere

Prisen svinger time for time

Strømmen vi bruker på hytta er dyr og den kommer dessverre ikke til å bli billigere med det første skal vi tro på ekspertene i NVE og Statkraft. Hytta inngår heller ikke i strømstøtten til regjeringen. I tillegg svinger prisen på strøm mye time for time.
 
En moderne Ring Hytta Varm-løsning fra oss i Sikom integreres mot strømmåleren på hytta og mot strømbørsen Nordpool. På den måten tar våre patenterte algoritmene smarte valg for deg og strømforbruket ditt.

Når timesprisen på strømmen er høyere en snittet for døgnet, bruker vår Ring Hytta Varm løsning mindre strøm for å spare penger for deg.

Funksjonen
"Unngå dyre timer"

Funksjonen "Unngå dyre timer"

Funksjonen “Unngå dyre timer” i vår Ring Hytta Varm løsning henter strømprisene fra Nordpool . I de dyreste timene i døgnet sørger vi for at vi ikke bruker mer strøm enn nødvendig når hytta er under oppvarming eller i bruk. Vi pauser rett og slett strømforbruket, på den måten blir strømmen du bruker billigere og du sparer penger.

Hvordan virker det?

Hvordan virker det?

  1. SikomLiving henter spotprisene på strøm fra den nordiske strømbørsen Nordpool hver dag.
  2. De dyreste timene blir flagget.
  3. Når en time som er flagget kommer, senkes temperaturen på termostater og panelovner med 2-3 grader, varmtvannstanken settes på pause og evt. så strupes el-bil laderen.
  4. Dermed flyttes dette forbruket til en time med billigere strøm og du sparer penger.

Bygge ny eller pusse opp hytta?

Enten du bygger ny hytte, skal gjøre noen små oppgraderinger eller pusse opp på hytta så har vi Ring Hytta Varm løsningen du trenger. 

Siden 1997 har vi levert over 100.000 systemer til norske hytteeiere. De har full kontroll med varme og temperatur gjennom sin mobiltelefon og kan fokusere på hyttekosen og ikke sprengfyring.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om ditt hytteprosjekt enten det er stort eller lite.