Fjernstyring av varmekabler på hytta

Varmekabler er en «treg» varmekilde, som med fordel kan fjernstyres. Dette gjelder særlig i bygg hvor du ikke oppholder deg jevnlig, for eksempel på hytta.

Det som kjennetegner «trege» varmekilder – som varmekabler – er at de må stå på forholdsvis lenge før den komfortable temperaturen blir oppnådd.

For å spare strøm blir ofte varmekablene justert kraftig ned når man forlater hytta, og de blir justert tilsvarende opp igjen ved neste anledning. Dette resulterer i at mange opplever for eksempel en tur på badet som en kald opplevelse det første døgnet.

Våre termostater er imidlertid perfekt til fjernstyring av gulvvarme i hytter og fritidshus. 

I Sikom Living-appen får du full kontroll over alle innstillingene på termostaten, og kan enkelt programmere den etter eget ønske slik at du bruker minst mulig strøm når du ikke er på hytta men kommer fremdele kommer frem til en varm hytte. Med produkter fra Sikom blir dette en enkel prosess.

Termostatene er selvfølgelig kompatible med våre GSM Gatewayer spesiallaget for smart fjernstyring av varme på hytter og fritidshus.

Er du fremdeles usikker på hva du skal velge og hva du trenger? Kontakt oss på telefon 740 85 960, post@sikom.no eller bruk kontaktskjemaet

Vi har jobbet med dette siden 1997 og vi hjelper deg gjerne med å komme frem til en ferdig oppvarmet hytte.