Fjernstyr utelysene på hytta

Etter å ha sittet i bilen i noen timer på fredag ettermiddag er det veldig godt å komme frem til en varm hytte. De aller fleste setter også pris på å finne at utelysene står på slik at du slipper å famle etter nøkkelhullet i mørket. Alt blir litt enklere med litt lys. Men lar du utelysene stå på når du ikke er på hytta?

Hvis du lar utelysene stå på når hytta ikke er i bruk, bruker du litt mer strøm enn nødvendig og det kan være at lysene er til sjenanse for andre som er på hyttene rundt din egen.

Vi har utviklet et AstroUr for utendørs belysning som egner seg spesielt godt til hytter.

Vårt AstroUr er en automatisk bryter som skrur lyset av og på ut i fra soloppgang og solnedgang, slik at utelysene ikke står på mer enn nødvendig.

I tillegg kan du overstyre ved hjelp av Sikom Living appen slik at utelysene er helt av når du ikke er på hytta, men kan settes i AUTO slik at du kommer frem til en hytte som har utelysene på.

Eco AstroSwitch har tre forskjellige modus

Av

I Av-modus er lysene av uavhengig om det er mørkt eller ikke. Denne egner seg å bruke når du ikke er på hytta. Du bruker mindre strøm og lysene dine sjenerer ingen andre.

I På-modus er lysene på uavhengig av om det er dagslys eller ikke. Dette er en fin funksjon å bruke for å sjekke om noen lyskilder må byttes.

Auto

I Auto-modus bruker Astro Switch en matematisk formel på å beregne nå sola står opp og når sola går ned slik at utelysene ikke står på mer enn nødvendig.

Eco AstroSwitch er enkel å bruke

Eco Astro Switch installeres i sikringskapet av en fagmann og all strøm til utelysene går gjennom Eco Astro Switch. 

Eco Astro Switch meldes deretter inn i sentralenheten og vips; du har kontroll med utelysene via smarttelefonen din.

I Sikom Living appen veksler du enkelt mellom de tre forskjellige modusene.

Siden vi bor i en langt land med høye fjell og dype daler vil behovet for inn og utkobling variere i forhold til sol opp og sol ned. Derfor kan Eco Astro Switch enkelt kalibreres til å passe ditt behov.

Eco AstroSwitch finner selv ut hvor den er ved hjelp av sentralen slik at grunninnstillingene er riktige.

I Sikom Living appen kan du enkelt justere inn- og utkobling av utelysene i forhold til soloppgang og solnedgang.

Eco AstroSwitch kan brukes sammen med våre gatewayer

Er du fremdeles usikker på hva du skal velge og hva du trenger? Kontakt oss på telefon 740 85 960, post@sikom.no eller bruk kontaktskjemaet

Vi har jobbet med dette siden 1997 og vi hjelper deg gjerne med å komme frem til en ferdig oppvarmet hytte.