Oppgrader din Ring Hytta Varm løsning til å bli markedets smarteste Ring Hytta Varm løsning

At strømprisen varierer mye time for time i løpet av døgnet er ikke en nyhet. I 2022 har vi hatt døgnpriser opp mot 7 kr pr kWh eks moms. Skal vi tro på ekspertene så skal dette vedvare i tiden fremover med priser over 1,50 kr pr kWh eks moms.

Våre smarte algoritmer sørger for at hytta di blir varmet opp ved å bruke strømmen når den er billigst. Dermed unngår du å bruke mye strøm når den er dyrest 

Nå kan du enkelt oppgradere din Ring Hytta Varm løsning til å bli enda smartere og attpåtil få dekket inntil 35% av kostnaden fra Envoa.

Det er ikke strømstøtte for hytter.

I tillegg ble det innført ny nettleiemodell for alle strømkunder i Norge i juni 2022. 

Ved å la automatikken i strømstyresystemet SikomLiving ta kontroll over tunge elektriske laster som varmekabler og varmtvannsbereder, kan du enkelt sørge for at du holder deg innenfor det trinnet på tariff stigen du hører hjemme.

På den måten slipper du å betale for ett dyrere tariff trinn enn nødvendig. 

Ligger man å vipper mellom 410 kr/mnd og 735 kr/mnd i kostnader så trenger man ikke en avansert kalkulator for å se at man kan spare 325 kr/mnd ved å holde seg under en maks på 10kW.

Hva trenger du for å gjøre din Ring Hytta Varm løsning smartere?

Eco Node Tech Relay kobles til varmtvannstanken på hytta. Når strømforbruket er høyt eller prisen på strøm er høy kobles automatisk varmtvannstanken ut i en kortere periode. Dette går ikke utover varmtvannet, det tar veldig langt tid før vannet i tanken blir kaldt. Derfor egner varmtvannstanken seg veldig godt til å redusere strømtopper og strømsparing når timeprisen er høy.

Eco Energy Controller monteres i sikringsskapet og kobles til AMS-måleren. Den er bindeleddet mellom de nye strømmålerne og SikomLiving-appen. Sanntidsdata om strømforbruk blir matet inn i systemet, og våre algoritmer bruker dataene til å koble ut strømkilder som for eksempel varmtvannsbereder, varmekabler og elbil for å unngå topper i strømforbruket.

Hva er det du får?​

Det du får er en mye smartere ring hytta varm løsning som varmer opp hytta di på smartest mulig måte i forhold til nettleie (effekttariff) og timesprisen på energi.

    • Økt funksjonalitet i SikomLiving appen.
    • Bedre kontroll over strømforbruket på hytta.
    • Balansert oppvarming basert på nettleie.
    • Økonomisk oppvarming basert på timeprisen.

Siden det ikke er strømstøtte på hytter er det penger å spare på både nettleie og strømforbruket på å bruke strømmen smartere. Beregninger gjort på NTNU viser en kostnadsreduksjon på mellom 20 og 30%.

Du bør søke om Enova 35% refusjon for denne oppgraderingen

Dette er hentet fra Enova sine nettsider:

“Du får 35% eller inntil 10.000 kroner i støtte når du skaffer deg smarte styringssystemer for hjem eller fritidsbolig.

Installerer du et system for smart strømstyring vil strømbruken bli styrt automatisk. Smart strømstyring vil lade batteriet på elbilen samt varme opp varmtvannstanken og betonggulvet på badet når strømmen er billig, og samtidig sørge for full komfort når du trenger det.”

Ta kontakt med en av våre elektrikere for et tilbud på oppgradering

Skriv inn stedsnavn og trykk søk