Support

Abonnement og betaling

Her finner du det trenger å vite om våre forskjellige abonnement og betaling for disse.

Sikom Living appen

Sikom Living-appen er et levende verktøy som stadig er i utvikling, takket være våre aktive og kreative brukere. Vi er opptatt av at Sikom Living appen skal være så bra som mulig og at den skal være lett å bruke. Derfor tar vi alle tilbakemeldinger fra våre kunder alvorlig og vi oppdaterer appen med jevne mellomrom.

Derfor kan noen av skjermbildene på våre nettsider avvike litt fra appen.

2G-nettet slukkes i 2025

Vi i Sikom har levert gode Ring Hytta Varm løsninger helt siden starten i 1997 og det betyr at en del eldre løsningen vil slutte å virke i 2025 når 2G-nettet slukkes. Her har vi laget en oversikt over hvilke enheter dette gjelder og hva som kan gjøres for å oppgradere.

minHytte appen (utdatert)

Appen MinHytte ble lansert i 2014 og den ble laget for å dekke behovet på det tidspunktet. Men mye vann har rent i havet siden 2014 og det ble klart at for å dra dette videre for å dekke behovene for fremtiden lanserte vi appen Sikom Living.

SMS-styring eldre produkter

Før 2014 solgte vi en del løsninger hvor man kunne sette i sitt eget SIM-kort og styre produktet ved hjelp av SMS-meldinger. Dette er en utdatert løsning. 

Eldre produkter / utgåtte produkter

Siden starten i 1997 har vi utviklet og solgt en rekke ring hytta varm løsninger. Her finner du en oversikt over eldre/utgåtte produkter.