Thermia Aura luft-luft varmepumpe med Sikom fjernstyring

I samarbeid med Danfoss har vi tatt frem denne pakken med en fjernstyrt luft-luft varmepumpe som er bygd for våre nordiske forhold med fjernstyring fra oss i Sikom. Takket være sin smidige utforming og sine smarte funksjoner er den perfekt som komplementerende varmekilde. Med sparetemperatur på +10°C og fjernstyring er dette en luft-luft varmepumpe som passer perfekt både hjemme og i hytter og fritidshus over hele landet.

Les mer her.

Viktig om sentralene HyttaMiComfort og A-Comfort

Dette er en av våre mestselgende Ring Hytta Varm sentraler gjennom tidene og den fungerer fremdeles helt utmerket selv om den ikke er i salg lenger.  En del av våre kunder har fått tilsendt en e-post med tilbud om å bytte den ut til et annet produkt, som ikke er nødvendig. Avsenders ønske er å lokke kunden til å kjøpe nytt utstyr for så å binde han opp i en abonnementsløsning som en ikke kommer ut av. Sikom gir fortsatt full support på produktet i hele dets levetid.

HyttaMi Comfort er laget for å kunne styres med SMS-kommandoer direkte og du kan enkelt sette inn ditt eget SIM-kort i den. Fullstendig brukerveiledning for HyttaMi Comfort og A-Comfort finner du her.

MinHytte appen gjør mobiltelefonen til fjernkontrollen

Sentralenhetene har ferdig monterte sim-kort fra oss og de er klargjort for styring via app. MinHytte appen gir deg:

  • 3 mnd gratis prøveperiode
  • 3 forskjellige abonnement å velge mellom
  • Ingen skjulte brukskostnader
  • Ingen skjulte etableringsgebyr
  • En løsning som er enkel å bruke
  • Mulighet for flere brukere på samme utstyr
  • Ingen faktura, betaling skjer i appen

Selv om vi monterer egne sim-kort i våre produkter kan du bestandig velge om du vil bruke våre styringstjeneste eller om du vil bruke ditt eget sim-kort for sms-styring.

Vi gir deg frihet til å velge.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Over 70.000 hytteeiere har valgt Sikom

Siden 1997 har over 70.000 hytteeiere valgt en Ring Hytta Varm løsning fra Sikom og det er vi utrolig stolte av. Vi tar det som et tegn på at vi har levert kvalitetsprodukter til hyttemarkedet gjennom alle disse årene og det er noe vi komme til å fortsette med.

For oss har det bestandig vært viktig at du som kunde skal ha frihet til å velge hvordan du vil fjernstyre og kontrollere dine Sikom produkter. Det kommer det til å være i fremtiden også selv om vi har lansert vår egen styringstjeneste, minhytte.no.

Med Sikom vil du bestandig ha frihet til å velge. 

Sikker betaling

Dine betalingsopplysninger er alltid beskyttet med krypteringsteknologi.

Rask, fleksibel levering

Vi tilbyr alle postens leverings- alternativer samt henting i butikk.

Support og kjøpshjelp

Våre dyktige medarbeidere hjelper deg med det du lurer på.