Populære termostater i flere farger

Behovet for andre farger en standard hvit på termostater har vært økende og det er nå med glede at vi kan annonsere at vi nå lagerfører vår populære termostat Eco Termostat SI-4 for styring av gulvvarme i fargene Hvit, Sølv og Sort. 

Eco Termostat SI-4 er det enkleste og beste alternativet for å fjernstyre varmekabler. Alle viktige funksjoner i termostaten er tilgjengelige...

Hva skal du gjøre i høstferien?

Jeg skal kose meg med fine turer i fjellet rundt hytta og jeg skal gjøre hytta klar for vinteren. Dette er en rutine jeg har lagt til meg for å ta vare på hytta. Mange har spurt meg om hva det er jeg gjør for å gjøre hytta klar for vinteren og det skal jeg fortelle deg:

Torvtaket.

Det første jeg gjør er å slå torvtaket. Høstferien er en fin tid å gjøre det på, da har det...

Eco Motion Detector montert på hytta

Da har jeg montert vår nye innbruddsdetektor, Eco Motion Detector, på hytta og jeg må si at jeg er godt fornøyd med resultatet. Den ble en naturlig del av en elektriske installasjonen og hverken kona eller ungene la merke til den før jeg spurte direkte.

Detektoren har både justerbar sensitivitet og rekkevidde slik at du kan justere den slik...

Høstjakta er i gang

Vi er en nasjon med jegere og rypejakta er for mange selve høydepunktet. Det er det for meg også, jeg ser frem til disse dagene på fjellet. Selv om rypebestanden ikke er helt å skryte av så ser jeg frem til å ta med bikkja og hagla til fjellet.

For meg handler det ikke om antall ryper som blir hengt på sekken, men om opplevelsen. Det er noe eget ved å se bikkja tråle seg gjennom...

Ny Eco Trådløs PIR bevegelsesdetektor

Da har vi endelig fått vår nye trådløse PIR bevegelsesdetektor i hus og vi gjør den siste testingen før vi slipper den for salg i uke 36. Gutta på teknisk er i ekstase og snakker med fistelstemme.

Vi har lagt vekt på at denne ikke skal stikke seg ut i en installasjon og har valg å la den passe inn i RS16 rammer slik at den kan bli en del av det ordinære el-anlegget. Dette gir flere...

Eventyret startet i 1997

Den 4 september 1997 ble Sikom AS stiftet i Levanger av gründere og hovedaksjonærer Jostein Gjermstad og Rainer Matthiesen. Begge hadde fartstid i elektronikkbransjen fra tidlig på 80-tallet og hadde alle forutsetninger til å lykkes.

Siden den tid har Sikom AS vært en ledende aktør i utvikling av fjernstyrt elektronikk via både faste telefonlinjer, personsøkertjenesten og GSM nettet...

Forskningsprosjekt for smart effektstyring i hus og hytte

Snart kommer det nye regler for prising av strøm til hytter og hus i Norge. Bakgrunnen for dette er at strømforbruket stadig øker, og nettselskapene må ha et strømnett som til en hver tid klarer å levere tilstrekkelig strøm når mange bruker mye strøm samtidig.

Nettselskapene ønsker at kundene betaler ut fra hvordan de belaster strømnettet, noe som betyr at vi som privatkunder må...

MinHytte appen gjør mobiltelefonen til fjernkontrollen

Sentralenhetene har ferdig monterte sim-kort fra oss og de er klargjort for styring via app. MinHytte appen gir deg:

  • 3 mnd gratis prøveperiode
  • 3 forskjellige abonnement å velge mellom
  • Ingen skjulte brukskostnader
  • Ingen skjulte etableringsgebyr
  • En løsning som er enkel å bruke
  • Mulighet for flere brukere på samme utstyr
  • Ingen faktura, betaling skjer i appen

Selv om vi monterer egne sim-kort i våre produkter kan du bestandig velge om du vil bruke våre styringstjeneste eller om du vil bruke ditt eget sim-kort for sms-styring.

Vi gir deg frihet til å velge.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Over 80.000 hytteeiere har valgt Sikom

Siden 1997 har over 80.000 hytteeiere valgt en Ring Hytta Varm løsning fra Sikom og det er vi utrolig stolte av. Vi tar det som et tegn på at vi har levert kvalitetsprodukter til hyttemarkedet gjennom alle disse årene og det er noe vi komme til å fortsette med.

For oss har det bestandig vært viktig at du som kunde skal ha frihet til å velge hvordan du vil fjernstyre og kontrollere dine Sikom produkter. Det kommer det til å være i fremtiden også selv om vi har lansert vår egen styringstjeneste, minhytte.no.

Med Sikom vil du bestandig ha frihet til å velge. 

Sikker betaling

Velger du å kjøpe varer gjennom vår nettbutikk kan du være trygg på at dine betalingsopplysninger er alltid beskyttet med krypteringsteknologi.

Rask, fleksibel levering

Vi tilbyr alle postens leverings- alternativer samt henting i butikk.

Support og kjøpshjelp

Med over 20 års erfaring med varmestyring har våre dyktige medarbeidere nødvendig kunnskap til å hjelpe deg med det du lurer på.