Telenor legger ned 3G nettet

Tidlig i desember kunne Telenor melde at 3G-nettet skal stenges i løpet av 2020 for å gi et enda bedre tilbud på 4G-nettet. Dette får ingen konsekvenser for våre kunder da vi ikke har brukt 3G moduler i våre GSM sentraler. Vi holder oss løpende orientert om hva som skjer i telenettet gjennom operatørene og leverandørene av GSM moduler slik at vi kan ta riktige og varige valg i forhold til...

Distrikssjefer, smartbolig-løsninger

Distriktssjefer, smartbolig-løsninger Økt etterspørsel etter våre systemer og tjenester gjør at vi er på jakt etter nye medarbeidere. Vi søker selvstendige og sultne kolleger som skal styrke og videreutvikle vår tilstedeværelse i Region Øst og Region Vest.   Hos oss får du jobbe med - oppsøkende salg til etablerte og nye forhandlere innen regionen - formidling av...

Nyhet: Eco Dimplex Receiver

Endelig er den nye plug-in modulen for Dimplex og Nodø panelovner kommet på lager. Den passer til de nye seriene ovner fra Glen Dimplex Nordic AS, det vil si Nobø- og Dimplex-ovner av typen TOP og FRONT. Dette er noe vi har sett frem til lenge og vi vet at det er mange som har ventet på denne. 

Funksjonaliteten er det heller ikke noe å si på:

Valgfri spare-...

Ny løsning for smartere strømstyring

Sikom har utviklet en ny løsning som kan spare huseiere for strømsjokk, når energibransjen innfører «rushtids-avgift» på strøm.

28 Mai 2018

Av Mona Sprenger

– Vi tror vi er først i Norge med å ha utviklet en liten utstyrsenhet, såkalt HAN-plugg, som kan lese ut data direkte fra de nye strømmålerne. Den gjør at vi kan vise fram strømforbruket i sann tid i Sikom Living...

Populære termostater i flere farger

Behovet for andre farger en standard hvit på termostater har vært økende og det er nå med glede at vi kan annonsere at vi nå lagerfører vår populære termostat Eco Termostat SI-4 for styring av gulvvarme i fargene Hvit, Sølv og Sort. 

Eco Termostat SI-4 er det enkleste og beste alternativet for å fjernstyre varmekabler. Alle viktige funksjoner i termostaten er tilgjengelige...

SikomLiving appen gjør mobiltelefonen til fjernkontrollen

Sentralenhetene har ferdig monterte sim-kort fra oss og de er klargjort for styring via app. SikomLiving appen gir deg:

  • 3 mnd gratis prøveperiode
  • 3 forskjellige abonnement å velge mellom
  • Ingen skjulte brukskostnader
  • Ingen skjulte etableringsgebyr
  • En løsning som er enkel å bruke
  • Mulighet for flere brukere på samme utstyr
  • Ingen faktura, betaling skjer i appen

Selv om vi monterer egne sim-kort i våre produkter kan du bestandig velge om du vil bruke våre styringstjeneste eller om du vil bruke ditt eget sim-kort for sms-styring. Vi gir deg frihet til å velge.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Over 80.000 hytteeiere har valgt Sikom

Siden 1997 har over 80.000 hytteeiere valgt en Ring Hytta Varm løsning fra Sikom og det er vi utrolig stolte av. Vi tar det som et tegn på at vi har levert kvalitetsprodukter til hyttemarkedet gjennom alle disse årene og det er noe vi komme til å fortsette med.

For oss har det bestandig vært viktig at du som kunde skal ha frihet til å velge hvordan du vil fjernstyre og kontrollere dine Sikom produkter. Det kommer det til å være i fremtiden også selv om vi har lansert vår egen styringstjeneste, minhytte.no.

Med Sikom vil du bestandig ha frihet til å velge. 

Sikker betaling

Velger du å kjøpe varer gjennom vår nettbutikk kan du være trygg på at dine betalingsopplysninger er alltid beskyttet med krypteringsteknologi.

Rask, fleksibel levering

Vi tilbyr alle postens leverings- alternativer samt henting i butikk.

Support og kjøpshjelp

Med over 20 års erfaring med varmestyring har våre dyktige medarbeidere nødvendig kunnskap til å hjelpe deg med det du lurer på.