You are currently viewing Easee med ny lader: Charge Lite

Easee med ny lader: Charge Lite

Charge Lite kan bestilles allerede i dag og den er kompatibel med SikomLiving og våre smarte algoritmer.

Den passer best for husstander med én til to elbiler. Den har den samme stilrene designen som tidligere Easee-ladere, og er laget for å tåle både regn, vind, snø og annet man kan karaktisere som nordiske forhold.

Et viktig element i alle Easee-produkter er at de skal være enkle å installere. Elektrikere vil sette pris på at den samme, lettvinte installasjonsprosedyren er beholdt i Charge Lite. Den er svært enkel å montere, og støtter både én og tre faser, alle strømnett og alle elbiler rett ut av boksen.

Charge Lite er bakoverkompatibel med alle eksisterende Easee-produkter.

Charge Lite har ellers fått en øvre ladeeffekt på 11 kW på tre faser, og 7,4 kW på én fase, som også er makskapasiteten for de fleste elbiler på markedet.

– Målet vårt med Charge Lite var å lage en kostnadseffektiv og fremtidsrettet ladeboks med alle de viktigste funksjonene for husholdninger med én til to elbiler. Vi sitter på data som viser at forsvinnende få elbileiere lader med mer enn 11 kW hjemme, sier produktdirektør i Easee, Caroline Vorpenes.

Charge Lite er tilgjengelig fra i dag via easee.com og tilknyttede partnere.