You are currently viewing Sikom Connect AS overtar for Sikom AS

Sikom Connect AS overtar for Sikom AS

Det ble begjært oppbud i Sikom AS den 26. januar i år og siden da har Sikom Connect AS (som utvikler og drifter appen Sikom Living) jobbet sammen med bank og bobestyrer for å få kontroll på varelager og rettigheter til produktene. Det lyktes vi med sent fredag 09. februar. Vi har brukt litt tid på å få på plass logistikk og utsendelse av varer, men er nå klare med det også.

Konkursen i Sikom AS har ikke hatt betydning for driften av tjenesten Sikom Living, konkursen har kun påvirket salg av utstyr frem til nå. 

Vi ser lyst på veien videre.

Gjennom de grepene som nå er tatt ser vi lyst på veien videre og vi har stor tro på at Sikom fremdeles har viktig en plass i hyttemarkedet. Vi stiller som vanlig på Hyttemessen på Hellerudsletta rett etter påske samt Eliaden på Lillestrøm i slutten av Mai.