You are currently viewing Fjernstyrt utelys på hytta

Fjernstyrt utelys på hytta

Kan utelysene på hytta være sjenerende for andre? Svaret er ja, det kan de. I stadig flere hytte- og velforeninger diskuteres det om utelys skal være av når man ikke er på hytta. Et fjernstyrt astro-ur kan være løsningen.

Vi ønsker utelys for å lyse opp nærområdet rundt hytta slik at vi ikke vandrer ut i tussmørket når vi er på hytta, men vi ønsker også å se nattehimmelen med både melkevei og nordlys godt.

Vi har egentlig ikke bruk for at utelyset er på når vi ikke er på hytta, men det er veldig godt at det er på når vi kommer dit sent på kvelden slik at vi finner nøkkelhullet enkelt.

Eco Astro Switch er et en perfekt løsning for utelysene på hytta, det fungerer som et vanlig astrour, det vil si at det beregner nå lyset skal slå seg av og på i forhold til posisjon og dato, men det kan fjernstyres permanent av når du ikke er på hytta.

Dermed er det litt snillere mot omgivelsene når du ikke er der, men du har muligheten til å slå det på før du kommer slik at du får en opplyst velkomst og finner nøkkelhullet uten problemer.

 

Anbefalt utstyr for styring av utelys på hytta