You are currently viewing Ring hytta varm for Kirker

Ring hytta varm for Kirker

Kirker og hytter er egentlig ganske like og en ring hytta varm løsning passer like bra som varmestyring i en kirke som på en hytte. Det handler litt om det samme, å varme opp hytta eller kirken før den skal brukes.

Med Sikom Living blir telefonen “fjernkontrollen” til kirka og man slipper selvfølgelig å reise ens ærend til kirka bare for å sette på varmen.

Hvordan løses dette i kirka?

De aller fleste kirkene har en veldig grei løsning på varmen siden det er store elektrikse laster som legges inn, for å varme opp selve skipet, ofte med bruk av kontaktorer. Da kan man enkelt bruke vårt ECO Relay til å styre disse. Temperaturføler må trekkes fra releet og inn i kirkerommet for å kunne termostat styre varmen.

Skipet kan deles inn i forskjellige soner hvis man ønsker det. Ofte handler det om å varme folkene og ikke hele rommet.

Våpenhuset, koret, sakrestiet og organist

I disse rommene er det mer vanlig å bruke andre varmekilder og panelovner er mye brukt. Vi har gode produkter for dette og Plug-In enhetene til Nobø/Dimplex og Glamox er mye brukt. De gir en god kontroll med varmekilden i appen.

Flombelysning

Mange kirker er pent lyssatt med flombelysning. Denne belysningen kan enkelt styres via vårt AstroUr. Da justerer på- og avslåing seg automatisk gjennom året basert på posisjonen til sentralenheten. I tillegg kan flombelysningen overstyres fra appen.

Radiorekkevidde inne i kirken

Vårt utstyr kommuniserer sammen ved bruk av radio og vi vet at avstandene inne i ei kirke er litt strørre en normale hytter, men vi har en egen radioantenne for dette formålet som gir en bedre radiodekning.

Full kontroll via App

Alt dette kan da enkelt styres ved hjelp av appen Sikom Living på telefonen.

I en og samme app kan man ha kontroll med alle kirker og kapeller i kommunen. Et enklere styringsverktøy skal man lete lenge etter.

Har du spørsmål om varmestyring i kirker?

Da kan du bare ta kontakt med oss. Vi har styrt varme og temperatur siden 1997 og vi har vært borti det meste av utfordringer og vi tar gjerne en utfordring til.

Kontakt oss på telefon 740 85 960, post@sikom.no eller bruk kontaktskjemaet.